КОМЕЛЕКТ бродиращи машини и технологии
Начало> Дизайни
Проектиране на бродерии
Най-големият ни приоритет е Вашето удовлетворение

Проектиране на дизайни за бродиране - бързо, качествено и в тон с най-новите тенденции в бранша

       Дизайнерите на бродерии в Комелект влагат своя професионализъм в създаване на красиви и технологични програми за бродиране.

Софтуер за проектиране CEDS
Каталог с дизайни на CD

Проектиране на дизайни Обширен каталог

       Дизайнерският отдел на фирмата разполага с каталог от над 15000 готови модела от всички области: спорт, детски, модни, фолклорни, спално бельо, покривки, емблеми и др. С пълен каталог разполагат и нашите представители, там вие може да изберете и закупите необходимите ви дизайни.

Проектиране на дизайн

Проектиране на дизайни Проектиране на дизайни

      По графичен оригинал на клиента, отдел "Проектиране на бродерия" изработва бързо качествени програми за бродиране, които изпраща придружени с технологична карта и избродирана мостра. Нашият стремеж е създаване на красиви бродиращи програми, които се бродират лесно и технологично. Затова ние работим в тясна връзка с клиентите си, изисквайки от тях информация за материалите с които бродират а също ясни и чисти графични оригинали. Вашите заявки може да изпращате по пощата, по факса или по електронна поща. Включете в заявката вашите специални изисквания при изработката на програмата, ако имате такива.

Конвертиране Конвертиране на дизайни

      Четене и запис на дискети с различни бродировъчни формати, DOS съвместими и специални - Tajima (DST), Happy, ZSK , Brother, Pfaff (KSM) .