КОМЕЛЕКТ бродиращи машини и технологии
Начало> Бродерия
Производство на бродерия
         От създаването си през 1990 година отделът за производство на бродерии се развива непрекъснато, следвайки все по високите изисквания и стандарти. Специалният подход към всеки клиент и високият професионализъм в нашата работата, правят Комелект предпочитан партньор и лидер в производството на бродерии в България.
Бродерия на ишлеме Бродиране върху кожа

Производство на бродерия  Качество без компромиси

Автоматични бродиращи машини от най-ново поколение гарантират отлични резултати. Професионална организация на работния процес не допуска компромиси с качеството.

Производство на бродерия  Голям капацитет, кратки срокове

Като производител на бродиращи машини, ние поддържаме капацитет, подходящ за средно и едро серийно производство, гарантиращ изпълнение на поръчките в договорения срок.

Производство на бродерия  Бродиране на кожа и свръхтежки материали

Специалните възможности на машините на Комелект - програмируем натиск на притискащото краче и променлив ъгъл на грайфера, позволяват бродерия на кожа и свръхтежки материали безпроблемно и качествено.

Производство на бродерия  Приемане на програми за всички
       видове бродиращи машини

При бродиране по поръчка (на ишлеме) с програми на клиента, моделите се приемат както на дискета, така и по електронна поща в DOS съвместими или други специални формати.

Производство на бродерия  Бързо и качествено проектиране на програми

 

Производство на бродерия  Собствен транспорт

 

Производство на бродерия  Ниски цени

 

       Рекламна бродерия

Рекламна бродерия Бродиране на готови изделия и аксесоари

Възможностите на нашите машини позволяват бродиране върху кожа, тежки материали и различни готови изделия като чанти, чадъри, одеала, калъфи, стелки и други за реализиране на Вашите идеи за реклама.

Рекламна бродерия Бродиране на готови облекла

Използването на ръкавен тип бродиращи машини с подвижен плот позволява бродиране на готови облекла - рекламни тениски, якета, ръкави, чорапи и др.

Рекламна бродерия Бродиране на готови шапки

Оборудвани с ротационни устройства, ръкавен тип машини позволяват бродиране на готови шапки както на челото, така и по периферията в широко работно поле.

       Специализирана бродерия

Специализирана бродерия Кординг бродерия

Специализирана бродерия Специализирани машини за кординг бродерия могат да пришиват различни видове ширити, кордони, ленти, ефектни прежди като самостоятелни орнаменти или в съчетание с обикновена бродерия.

Специализирана бродерия Бродерия с пайети

Специализирана бродерия Опция на многоиглените бродиращи машини дава възможност за пришиване на пайети - голямо разнообразие от видове пайети и бод на пришиване. Съчетанието на обикновенна бродерия и пайети прави дизайна артистичен и модерен , а изделието предпочитано от клиентите.

Специализирана бродерия Специални технологии

Сложни комбинации от различни техники за бродиране, апликации, специални конци и подложки спомагат за увеличаване на стойността на Вашите бродерии.

Специализирана бродерия Бродерия на знамена

Възможност изработка на бродерия на знамена и други приложения, изискващи извънредно голямо работно поле.